vivian van der wulp

Vivian van der Wulp

Maak een afspraak met Vivian als je een coach zoekt die je helpt bij het maken van keuzes die bij jouw situatie passen.

Hai, ik ben Vivian, ik ben loopbaan coach.

Iedereen heeft z’n eigen verhaal en mijn verhaal tot nu toe was alles behalve gewoontjes.

Ik ben privé en binnen mijn carrière de nodige struikelblokken tegengekomen. Maar er was altijd een constante factor: ik wilde mijzelf blijven ontwikkelen binnen mijn carrière en als mens. Deze drive heeft zich omgezet in het opzetten van een eigen loopbaan praktijk, genaamd The Next Step Coach. Mijn missie is om mensen te helpen om de basis te leggen voor een klein of groot succes.

Ik help jou met:

Jouw loopbaanontwikkeling

Keuzes maken en richting te bepalen

Terugkerende problematiek binnen je carrière/werk

Balans vinden tussen werk & privé

Jezelf te leren presenteren live en digitaal

vivian

Mijn persoonlijke verhaal

Mijn naam is Vivian van der Wulp, ik ben 42 en moeder van twee jonge kinderen en ik heb een lat-relatie. Ik werk 28 uur in het HBO onderwijs als stage en afstudeercoördinator en ik stuur het studieloopbaancentrum aan waar ik tevens ook coach ben. Daarnaast heb ik mijn eigen loopbaancoach praktijk waar ik met name young professionals en veel dertigers en veertigers coach die op het wellicht welbekende kruispunt zijn komen te staan.

Je zal denken dat zijn aardig wat ballen in de lucht. Dat klopt maar ik heb mede door een burn-out leren doseren en weet ik mijn balans te vinden. Zo hoeft niet alles tussen 9 en 17 uur plaats te vinden. Ik coach dan ook jou graag wanneer jou dat uitkomt , dus ook s’avonds of in het weekend en ja, dat kan ook nog online.

Vivian bij Elfin

Yes, we hebben een nieuwe website bij Elfin! Wat gaaf dat jij er bent. We hebben alles uitgebreid getest, maar misschien hebben we her en der wat over het hoofd gezien. Zie jij iets wat niet lekker loopt? Stuur ons een berichtje via info@thisiselfin.com of via het contactformulier.