Marlijn Hofland

Marlijn Hofland

Ik ben eigenaar FinancieelFijn en ik geef financieel advies aan particulieren.

Hi, ik ben Marlijn

Wil je ook eerder stoppen met werken, financieel vrij worden, op wereldreis of heb je een ander mooi doel? Soms lijkt het onhaalbaar of klinkt het moeilijk en dat is precies waar ik je graag bij help. Want waar begin je en hoe maak je een helder plan die gericht is op jouw situatie? Met vele mogelijkheden, (fiscale) regels, valkuilen en risico’s zie je door de bomen het bos niet meer. Ik ben financieel adviseur en begeleid jou van A tot Z om jouw doelen te behalen.

Marlijn Hofland

Ik help jou met:

Dit kan ik voor je doen

– Financiële planning: waarin o.a. inkomsten nu en tijdens pensioen, vermogen, schulden en woning worden meegenomen
– Beleggingsstrategie: met beginners een beleggingsplan opstellen, maar ook voor begeleiding tijdens levensgebeurtenissen of markt wijzigingen
– Begeleiding bij vastgoed plannen: overwaarde opnemen, vastgoed voor passieve inkomsten aankopen, aflossen
– Pensioenplan opstellen: voor werknemers of zzp-ers

Mijn diensten kosten:

  • Kennismaking € 0,-
  • Half uur consult € 37,50 (voor Elfin members €5,- korting)
  • Volledig adviespakket €299,- (voor Elfin members €269,-)
  • Uurtarief €70,- (voor op maat gemaakte offertes – voor Elfin members 10% korting op totaalprijs)

Mijn persoonlijke verhaal

Mijn start als financieel adviseur begon tijdens mijn studie. Als bijbaan begon ik bij DSB Bank en een wereld ging voor me open! Hoe je geld, hypotheek of pensioen geregeld is, heeft zoveel invloed op je leven. Hier begeleid ik heel graag mensen bij en heb ik me sindsdien, bij o.a. de ING, dan ook in gespecialiseerd. Na een complexe bevalling van mijn zoontje in 2017, kwam ik in een rolstoel terecht. Na 2,5 jaar ging het iets beter, maar nog steeds had ik elke dag veel pijn en waren we erg beperkt in ons doen en laten. We wilden een nieuw begin én een andere manier van leven! We besloten naar Curaçao te vertrekken, waar mijn man Tom en ik elkaar in 2009 ontmoet hebben. Ik begon voor mezelf en verdiepte me in passieve inkomsten om niet financieel afhankelijk te zijn van werk alleen. Onder andere inkomsten uit vastgoed verhuur geven ons hierin meer vrijheid.

Inmiddels gaat het lichamelijk gelukkig beter. Als kers op de taart hebben we zelfs een tweede zoontje mogen krijgen!

Met Financieel Fijn help ik mensen hun financiële doelen te behalen, met veel plezier en m’n voetjes in het warme zand.

Marlijn bij Elfin

Yes, we hebben een nieuwe website bij Elfin! Wat gaaf dat jij er bent. We hebben alles uitgebreid getest, maar misschien hebben we her en der wat over het hoofd gezien. Zie jij iets wat niet lekker loopt? Stuur ons een berichtje via info@thisiselfin.com of via het contactformulier.