Loes header

Loes Waanders

Loes helpt jou op het gebied van werk/gezin/jezelf, bij het vinden van balans, het maken van keuzes en het (terug)vinden van rust en plezier.

Hi, mijn naam is Loes en ik werk als orthopedagoog (MSc.)

Vraag jij je ook vaak af hoe al die andere vrouwen met jonge kinderen dat doen? Die leuke baan, een fijne relatie, een druk sociaal leven, gelukkige kinderen en ook nog tijd maken voor jezelf…

Misschien is dit herkenbaar voor je:

  • Je weet dat je gelukkiger bent mét die leuke baan maar sinds het ouderschap vind je het een uitdaging om een goed evenwicht te vinden tussen werk, gezin en tijd voor jezelf
  • Je hebt regelmatig last van een kort lontje, schuldgevoelens of onzekerheid en vindt het lastig om meningen van anderen los te laten bij het maken van eigen keuzes
  • Je zoekt praktische tools die passen bij jou(w gezin) zodat je meer rust en plezier ervaart in jouw gezin én werk!

Weet dat je niet de enige bent.

Ik help jou met:

Balans vinden in werk/gezin/jezelf

Keuzes maken die passen bij jou(w gezin)

Meer rust en plezier

Mijn persoonlijke verhaal

“We expect women to work like they don’t have children and raise children like they don’t work”

Mijn naam is Loes en ik woon met mijn gezin in Zweden. Tijdens mijn eerste zeven jaar als orthopedagoog (MSc.) begeleidde ik tal van gezinnen op het gebied van opvoeding en ouderschap. 

Er was 1 ding wat mij continu opviel. Hoe weinig (betrouwbare) support er is voor het werkende moederschap waarbij je veel ballen hebt hoog te houden. Meer dan een derde ervaart de druk op het ouderschap als te hoog. Dit heeft onder andere invloed op het werkplezier, carrièrekeuzes, partnerrelatie en opvoeding. Zoals een kort lontje, weinig kunnen genieten of continu het gevoel hebben dat je tekortschiet. 

Dat is zonde en niet nodig. Ik geloof er juist in dat een carrière het moederschap versterkt (en andersom). Alleen moet je alles zelf uitzoeken op het moment dat je ouder wordt. En daar geloof ik dan weer niet in.

Daarom gaat mijn aanpak verder dan losse opvoed- of balanstips. Bij mij vind je 1:1 begeleiding en cursussen die gebaseerd zijn op onderzoek en 10+ jaar praktijkervaring zodat jij op basis daarvan kan bepalen wat past bij jou(w gezin). Ik ben dus niet de zoveelste ‘momcoach’ die op basis van eigen ervaring tips deelt. Behalve dan mijn ervaring van 3 jaar wonen in Zweden waar bijna alle vrouwen fulltime werken 😉.

Ben je ook benieuwd hoe je die leuke moeder bent zonder in te leveren op je eigen ambities? Let’s meet!

Loes bij Elfin

Yes, we hebben een nieuwe website bij Elfin! Wat gaaf dat jij er bent. We hebben alles uitgebreid getest, maar misschien hebben we her en der wat over het hoofd gezien. Zie jij iets wat niet lekker loopt? Stuur ons een berichtje via info@thisiselfin.com of via het contactformulier.